Mycket nytt på gång på Landskrona Padel

Angeliqa Walls är ny Hallansvarig på Landskrona Padel – som har massor av saker i kikaren. Planeringen för kommande aktiviteter är i full gång. Möt kvinnan som är navet i att få det att hända.

Torsdag i förra veckan var Angeliqas första dag på nya jobbet som Hallansvarig på Landskrona Padel.

– Det känns absolut som ett drömjobb för mig att få vara med och utveckla den här verksamheten. Det har varit fantastiskt att läsa alla glada tillrop i sociala medier – och flera personer har kommit förbi och hälsat och gratulerat till jobbet. Jättekul!

I februari togs första kontakten, därefter gick det snabbt för Angeliqa.

– Mats och Micke har en riktigt bra plan och ett långsiktigt tänk. De ser en helhet där vi är en del av ett stort center fyllt av folk i rörelse i Landskrona. Ett ställe där man träffas, umgås och till och med träffar nya vänner. Det ställe till för alla, från barn och ungdomar till pensionärer. Vi är och vill vara ett ställe där människor mår bra av att vara. Den planen kände jag genast att jag ville vara en del av, och fick massor av idéer på vad jag skulle kunna tillföra under resan framåt.

– Vi är tre personer med tre olika personligheter och roller. Vi har våra styrkor inom olika områden vilket gör att vi kompletterar varandra bra. För egen del skulle jag nog säga att mina främsta styrkor är att jag dels är väldigt strukturerad och samtidigt står för det där lite extra roliga i kanten. Vad exakt jag menar med det får ni se – men det kommer visa sig här på Landskrona Padel också!

Landskrona Padel har mycket roligt på gång – planeringen för kommande aktiviteter är i full gång. Det kommer till exempel bli frukostpadel och lunchpadel med mat, afterworkpadel med olika teman samt padel för pensionärer respektive föräldralediga.

– Det är på gång och vi kommer kunna dra i gång dessa aktiviteter snart. Folk är hungriga på att göra saker. När covid lättat kommer vi kunna göra ännu fler och större grejer. Vi ser till exempel såklart fram emot att kunna dra i gång ligaspelen igen.

Angeliqa spelar (såklart) padel. Efter en tids tjatande hemmavid hängde hon med och provade på – och blev (som många andra) totalt hooked direkt.

– Att jag började spela padel är tack vare min man som var på mig om att börja spela – och när jag väl provade det tyckte jag det var så jäkla kul rent ut sagt! Jag spelar inte så mycket med honom längre – mestadels för att han är på en helt annan nivå än vad jag är. Jag brukar spela med mina väninnor och vi har väldigt roligt. Vi skrattar åt oss själva när vi missar, berömmer motståndare när de lyckas med snygga slag – det är aldrig på blodigt allvar och när vi spelat klart är energidepåerna påfyllda.

Sönerna Sebastian (10) och Benjamin (6) är också bitna padelspelare och tränar med UPC (United Padel Club) i Landskrona – en verksamhet Angeliqa var med och startade upp i januari.

– Vi hade första planeringsmötet vecka 2. Vecka 4 hade vi 30 barn fullt aktiva. Just nu är det 37 barn och ungdomar som spelar – och där finns 50 stycken på kö. Mats och Micke har underlättat enormt för klubben genom att ordna bantider och så vidare. Det behövs dock fler ledare för att kunna få i gång fler grupper och därmed fler barn. Så – är du som läser detta en person med intresse för både padel och barn- och ungdomsträning så hör av dig till olsson@unitedpadelclub.se!

Angeliqa är förvisso fortfarande med och hjälper till med barnträningarna på fritiden, men fokus ligger på utvecklingen av Landskrona Padel. Närmst i tiden ligger invigningen av de nya banorna – 3 dubbel och 2 singel – i början av juni.

– Fler banor ger oss fler möjligheter och en högre tillgänglighet för våra besökare. Med totalt fyra singelbanor får vi till exempel större möjligheter att ordna en häftig singelbaneliga.

– Från och med idag (måndag 24/5) kommer våra besökare kunna köpa jättegoda sallader på närodlade råvaror här hos oss, att äta på plats eller ta med hem eller till jobbet. Ja du hör, det händer grejer hela tiden (haha)! Det känns jätteinspirerande – och det kommer fortsätta hända grejer, jag lovar!

Angeliqa om…

…nya arbetsplatsen:

Här har man alltid glada människor runt omkring sig. De allra flesta som kommer hit är ju på bra humör redan när de kommer, de vet ju att de snart ska få spela. Det är otroligt fin stämning här.

…Mats & Micke:

– Mats är utåtriktad, social, inbjudande och trevlig. Han har snälla ögon – kan man säga det utan att det låter konstigt (haha)?

– Micke kan se allvarlig ut men är en av de varmaste och vänligaste själarna jag känner. En klippa – får han en vision så genomför han den.

– De är båda omtänksamma människor med stort fokus på mjuka värden. De kompletterar varandra samtidigt jättebra.

Landskrona:

– Som Landskronatös är det skitkul att se utvecklingen och hur Landskrona växer och fortsätter växa. Det känns som en otrolig möjlighet att få vara med på Landskrona Padels och Fabrikens resa för att erbjuda Landskrona och alla som bor här ännu fler aktiviteter och möjligheter. Allt blir bara bättre och bättre.