INTEGRITETSPOLICY

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Landskrona MM Padel AB, 559207-6359, (“Landskrona Padel”) Industrigatan 75, 261 35 Landskrona,  är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för vår verksamhet.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

Vi behandlar personuppgifter för att administrera löpande aktiviteter och bokningar, kommunicera med medlemmarna samt hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner.

Landskrona Padel är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:

  • Kontakt med kunder
  • Bokningar via MATCHi
  • Besök på vår hemsida
  • Publicering av material på hemsida och sociala medier
  • Videoövervakning

Vilka delar vi personuppgifter med?

Uppgifterna kommer inte att överföras till tredje part och dina personuppgifter kommer inte att utsättas för automatiserat beslutsfattande.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge det aktuella syftet kräver för att kunna administrera ditt medlemskap och dina bokningar.

Vilka rättigheter har du?

Du har rätt att få ett registerutdrag avseende Landskrona Padels behandling av dina personuppgifter. Vi ska vid begäran av registerutdrag förse dig med en kopia av de personuppgifter som är under behandling. Du kan enkelt själv hämta din uppgifter hos MATCHi.

Du har under vissa omständigheter rätt att bli raderad:

  • Om uppgifterna inte längre behövs för de ändamål som de samlades in för
  • Om behandlingen grundar sig på den enskildes samtycke och du återkallar samtycket
  • Om behandlingen sker för direktmarknadsföring och du motsätter sig att uppgifterna behandlas
  • Om du motsätter sig personuppgiftsbehandling som sker inom ramen för myndighetsutövning eller efter en intresseavvägning och det inte finns berättigade skäl som väger tyngre än dina intressen
  • Om personuppgifterna har behandlats olagligt
  • Om radering krävs för att uppfylla en rättslig skyldighet

Du har också rätt att dra in ett samtycke, motsätta dig automatiskt beslutsfattande, profilering och invända mot direktmarknadsföring.

Du kan när som helst utöva dina rättigheter genom att begära tillgång till och rättelse eller radering av personuppgifter, begära begränsning av behandling eller invända mot behandling.

Vidare har du rätt att inge ett klagomål avseende Landskrona Padels behandling av personuppgifter till Datainspektionen, besök www.datainspektionen.se.

SEKRETESSPOLICY

Webbplats

Vi uppskattar ditt besök på vår webbplats www.landskronapadel.se.

Vi inser hur viktigt det är att använda dina personuppgifter på ett hederligt och ansvarsfullt sätt. Vi vill informera om vilka uppgifter vi får reda på om dig när du besöker vår webbplats och vad vi gör med uppgifterna. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker Webbplatsen.

Hur samlar vi in uppgifterna?

När du besöker Webbplatsen, kan vi bara identifiera din dators IP-adress. Trots dessa uppgifter förblir du anonym, om du inte själv väljer att lämna uppgifter som kan identifiera dig, exempelvis genom att registrera dig som medlem, genom att skicka e-postmeddelanden till oss eller om du på annat sätt väljer att lämna uppgifter om dig själv eller din verksamhet. Väljer du att lämna upplysningar som identifierar dig, samlar vi in dem för användning inom företaget, i de syften som anges i denna sekretesspolicy. När du registrerar dig som medlem ber vi att du anger namn, adress, e-postadress, telefonnummer och faxnummer.

Vidare kan vi i likhet med många andra organisationer lägga en så kallad cookie på din hårddisk från vissa av Webbplatsens sidor. En cookie är en liten textfil som läggs på din hårddisk av vår server och är ditt “id-kort” hos oss. Den är unik för dig, men innehåller inte information som identifierar dig personligen och kan endast läsas av servern som skickade den. Bland annat gör den att du enkelt kan navigera på Webbplatsen. Syftet är att berätta för vår server att du har återvänt till en viss webbsida. Det spar tid för dig, för om du gjort en personlig utformning av sidor eller registrerat dig för att få tillgång till vissa delar av Webbplatsen, hjälper en cookie Webbplatsen att komma ihåg vem du är. Den hjälper oss även att förbättra Webbplatsen, eftersom vi genom dem lär oss vilka delar av Webbplatsen som är populärast. De flesta webbläsare är inställda för att acceptera cookies, men du kan ställa in din webbläsare så att den varnar dig innan du accepterar cookies och vägra att acceptera en efter varningen. Du kan även ställa in din webbläsare så att den automatiskt vägrar acceptera cookies. Ställer du in din webbläsare så, kanske du inte kan använda vissa delar av Webbplatsen.

Hur använder vi uppgifterna?

Vårt främsta syfte med insamlande av personuppgifter är att kunna erbjuda dig en anpassad tjänst och att leverera en bättre tjänst och mer relevant innehåll. Vi använder de uppgifter vi samlar in till att ge dig information eller tjänster du efterfrågar och för att förstå våra medlemmar bättre. För att uppnå detta analyserar vi uppgifter om medlemmarnas demografiska förhållanden, intressen och beteende utifrån de uppgifter vi erhåller från vår webbplats. Forskning och analys utförs på en sammanslagen nivå och är inte avsedd att identifiera enskilda medlemmar.

Vi kan även vid tillfälle använda de uppgifter du lämnat för att sända dig information (via brev eller e-post) om oss och produkter och tjänster som vi tror är av intresse för dig. Du får sådan information endast från oss. Du kommer inte att få sådan information om du angivit att du motsätter dig det. Om du vid någon tidpunkt inte längre vill få sådan information från oss, kontaktar du oss och anger ditt användarnamn.

Var hamnar uppgifterna?

Landskrona Padel skänker inte bort, säljer eller hyr ut uppgifter om dig till tredje part.

För att kunna erbjuda bättre tjänster, kan vi komma att vidarebefordra personuppgifter till andra företag inom vår koncern (som kan men inte måste finnas inom EU). Sådana företag kan finnas i länder som inte erbjuder samma slags lagstadgade skydd för personuppgifter som dem som gäller inom EU. Trots detta gör vi vårt bästa för att hålla dina personuppgifter konfidentiella inom vår koncern, oavsett om det är inom EU eller om det skett en internationell överföring till andra företag inom koncernen.

Vi kan i särskilda fall avslöja personuppgifter, när vi har skäl att tro att uppgifterna är nödvändiga för att identifiera, kontakta eller föra talan mot någon som kan ha gjort intrång på Webbplatsen och brutit mot användaravtalet, eller som på annat vis gjort intrång eller inkräktar på våra rättigheter eller egendom, eller våra medlemmars eller andra besökares rättigheter, när vi är i god tro och är övertygade om att lagen kräver att vi avslöjar uppgifterna.

Genom att använda vår webbplats och/eller registrera dig som medlem, samtycker du till att dina personuppgifter används på det sätt som anges i denna sekretesspolicy.

Kontrollera att uppgifterna är korrekta

Du kan när som helst ta kontakt med oss för att kontrollera att dina uppgifter är korrekta, eller be oss uppdatera, korrigera eller radera uppgifterna. (Glöm inte att ange användarnamn.) När dina medlemsuppgifter raderas har du inte längre tillträde till de delar av webbplatsen som är avsedda för medlemmar, vilket även omfattar ett eventuellt e-postkonto.